Vår designfilosofi innebär att vi förenklar och kommunicerar era behov, samtidigt som vi levererar unika användarupplevelser

Nyton är en designstudio baserad i Stockholm. Vi är specialiserade på att förenkla och visualisera affärsidéer för varumärken och företag med olika behov. Genom att ha en djup förståelse för våra kunders utmaningar och mål erbjuder vi skräddarsydd strategi, design och teknik för att skapa helhetslösningar och en unika användarupplevelser.

I dagens konkurrensutsatta miljö förstår vi de utmaningar som företag och varumärken står inför när det gäller att behålla sin befintliga användarbas och samtidigt som de ska skapa starka och minnesvärd varumärkesprofiler för att sticka ut på marknaden. För att möta dessa utmaningar behöver företag och varumärken:

Om oss

Utmaningar

Anpassa sig till sin specifika målgrupp
Företag bör sträva efter att nå nya målgrupper och anpassa sina produkter och tjänster för att tilltala dem på bästa sätt.

Förbättra produktutvecklingen
Företag måste sträva efter kontinuerlig förbättring och uppdatering av sina produkter och tjänster för att möta kunders behov och förväntningar.

Höja användarupplevelsen
Företag och varumärken bör sikta på att förbättra användarupplevelsen av sina produkter och tjänster för att behålla sina befintliga användare och locka till sig nya.

Våga Konkurrera
Industrier är ständigt konkurrensutsatta, vilket innebär att företag behöver differentiera sig från sina konkurrenter och hitta sin plats i bruset.

01

Våra tjänster

Vi skapar vackra digitala produkter och upplevelser för varumärken, organisationer och byråer. Vårt mål är att skapa meningsfulla upplevelser som inte bara imponerar utan även genererar värde för våra kunder och deras kunder.

App Design
Animationer
Art Direction
Design koncept
Design System
Gränssnittsdesign
Grafisk identitet
Illustrationer
Konsulter (UX)
Motion Design
MVP
UX Research
UX Design
UI Design
Visuell Design
Web Design

02

Ta hjälp av en av våra erfarna UX/UI konsulter för att stärka ditt nya projekt eller team.

Konsulter

03

Våra UX-konsulter kan hjälpa ditt produktutvecklingsteam i alla skeden av produktlivscykeln. Vi är specialiserade på UX-Research, wireframing, prototypning, UI-design och användbarhetstestning för att säkerställa att din nästa webb- eller mobilapplikation utvecklas med användarupplevelsen i åtanke.

Skicka en förfrågan
business@nyton.se

04

Vi har utvecklat digitala produkter och skapat unika upplevelser för olika varumärken, organisationer och byråer inom olika branscher. Var och en med sina specifika behov och krav.

Kunder

Årtal

2022

Tjänster

UX/UI, Design system

Kund

Bransch

Telekom

Telenor

Atlas Copco

UX/UI, Design system

Industritillverkning

2021

Desoutter

Industritillverkning

UX/UI, Design system

2021

Thelins

Restaurang

2019

Grafisk identitet

Rosegarden

Restaurang

Design koncept

2017

Vitamin Well

Bambora

Tobin Properties

TRIWA

Finans

Livsmedel

Detaljhandel

Visuell Design, Illustrationer

Förpackningsdesign

Grafisk identitet, Web Design

Fastighet

Visuell Design

2016

2015

2013

2012

Oavsett om du vill diskutera en idé eller gå in på detaljer, är du alltid välkommen att höra av dig.

Tack för ditt meddelande!
Vi har mottagit din förfrågan och kommer att återkomma till dig inom kort.
Oops! Något gick fel vid formulärinsändningen. Var vänlig försök igen senare.